İZMİR / TİRE - Merkez Menderes İlkokulu

Şbt

Dilimizin zenginlikleri deyimler ve atasözleri konulu şubat ayı içerisinde yapılan etkinlikler okulumuzda sergilendi.

Şbt

Asrın feleketi yıl dönümünde saygı duruşunda duruldu. Deprem ile ilgili videolar izlettirildi  bilgilendirmeler yapıldı.

TEKNOFEST 2024 Afiş

Karneler öğrencilerimize dağıtıldı.

"İzmir Çocuk" Etkileşimli Dijital Dergi

Okul bahçemizde yarışmalar düzenlendi.

Okul bahçemizde Kermes yapılmıştır

Enerji tasarrufu haftası okulumuzda kutlanmıştır.

Ara

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı. Dergiye ulaşmak için linki tıklayınız.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında 26-27 Aralık tarihlerinde okulumuzda mangala turnuvası yapılmaktadır.

Ara

1993 yılında Bingöl il' i Genç ilçesinde şehit edilen Piyade Er Şehit Bülent SETRELİ' nin ailesi Okul Müdürümüz Metin ŞEN ve öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.

Ara

Yerli Malı Haftası (12-18 Aralık)

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. " Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları