İZMİR / TİRE - Merkez Menderes İlkokulu

Merkez Menderes İlkokulu

İpekçiler Mahallesi Barboros Caddesi No9 Tire / İZMİR
Vizyon
Tüm öğrencilerimizin, kurum çalışanlarımızın ve velilerimizin Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemelerini, edindiği bilgi ve kazanımlarını insanlık yararına kullanmalarını, eğitim alanındaki bilimsel gelişmeleri izlemelerini, teknolojiyi kullanmalarını, çağın gerektirdiği donanımları kazanmalarını, sosyal bireyler olma yetisini kazanmalarını, ahlâki değerlere bağlı, özgüveni ve çevre bilinci gelişmiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına sahip çıkan, ulus olma bilincine erişmiş, becerileri doğrultusunda yeteneklerini sergileyebilen, çağın gerektirdiği donanımları kazanıp, teknolojiyi kullanabilen, manevi değerlere saygılı, insani değerlere sahip bireyler yetiştirmektir.
ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS
İPEKÇİLER MAH. BARBAROS CAD. NO:9 TİRE / İZMİR